Situacija

 

Novice iz Ukrajine za Slovence

Ponomarev: svet se postopoma odpoveduje nafti

ponedeljek, november 2, 2015, 10:46

Znani ukrajinski politolog, Oleg Ponomarev, je postavil v tradicionalnih družbenih omrežjih izbor novic o dogajanju v svetu. Po mnenju analitika, aktivnosti evropskih držav, katerih cilj je krepitev Ukrajine je za Rusijo slaba novica.
Dejstvo je, da se Evropa se vse bolj oddaljuje od uporabe nafte. Svet vstopa v “Obdobje N. Tesle.” Omenjene novice je posredovala agencija – “Press Ukrajine”.
“Nekaj ​​kratkih, ampak zelo pomembnih novic: predstavniški dom ameriškega kongresa je sprejel zelo močno resolucijo v podporo svobodnih volitev v Ukrajini. Pozivajo ameriško administracijo, naj pospeši zagotavljanje pomoči Ukrajini. Cilj je, da bi spodbudili politične, gospodarske in socialne reforme. Resolucija prav tako obsoja poskuse destabilizacije Ukrajine s strani ruskega vodstva in njihovih agentov !! in podpornikov !!, da se vmešavajo v volitve v Ukrajini, zlasti z ustrahovanjem, uporabo sile ali prisile”, pravi Ponomar.
Omenil je tudi nakup ladij, letal in različne vojaške opreme, katere namen je okrepiti obrambo Saudove Arabije. “Ameriški State Department je odobril prodajo Savdski Arabiji 4 vojaške fregate – Lockheed Martin v višini 11,2 milijarde. dolarjev.
Zgodovina Ukrajine se ponavlja! Rusija si je v želji, da bi oslabila Ukrajino nakopala na vrat vojaškega tigra – članice Nata. In zdaj je Rusija nezadovoljen s šejki. In kaj je sledilo? Zdaj – prosim, imate kar ste želeli.
In Arabija bo pridobila šest korvet, vsaj 20 patruljnih čolnov, tri letala za pomorsko izvidovanje in od 30 do 50 zračnih plovil brez posadke. Prejeli bodo tudi vojaške helikopterje MH-60R – Sikorsky », pravi Ponomar.
Po mnenju analitika, Ukrajino je pripravljeno finančno podpreti več sto tujih podjetij. O tem priča veliko število registriranih na Konferenci donatorjev v Ukrajini, ki bo potekala v Berlinu.
“In še bonus – novica. Jaz temu pravim, nastopa “The Age of Tesla.” Svet se postopoma odpoveduje nafti. Torej, v Franciji, bodo že zdaj plačali 10 tisoč evrov evrov tistim, ki bodo prehahali z uporabo dizelskega goriva. To velja za vse tiste ki bodo z 10 let ali starejšega avtomobila prešli na hibridni avto (prej je veljalo za vozila stara do 15 let).
Zanimivo je, kakšen je nastopil čas v katerem zdaj živimo”, je zaključil Oleg Ponomar.
Vir:http://uapress.info/ru/news/show/101368

Napsiala – Olena Yarmolyuk

Пономарь: для Путина плохие новости - мир постепенно отказывается от нефти

comments powered by Disqus