Situacija

 

Novice iz Ukrajine za Slovence

Poročila se je hčerka Julije Timošenko

ponedeljek, december 29, 2014, 17:57

27. decembra je imela ohcet hčerka Julije Timošenko – Eugenija. Ženin je iz Odese in ime mu je Arthur Čečetkin. Slovesnosti je bila v hotelskemu kompleksu, kjer vstop novinarjem, seveda, ni bil dovoljen. Vendar pa so pricurljale fotografije, ki prikazujejo kateri gostje so prišli. Po pisanju “Komsomolske pravda v Ukrajini”, so se svatje pripeljali predvsem v  naslednjih vozilih: “Toyota Land Cruiser”, “Porsche Cayenne” in “Mercedes”. Eden izmed prvih je prišel zaveznik Julije Timošenko – odvetnik Sergij Vlasenko.

Ženske so bile oblečene v razkošne večerne obleke in plašče, moški pa so bili v dragih oblekah in so prinesli ogromno daril. Zvedeli so, da je bilo na poroko povabljeno okoli 200 ljudi. Po navedbah časopisa, se je okoli 19.00 ure najprej pripeljalo oklepno “Mercedes” Timošenkove, vendar nekdanje premierke v njem ni bilo. V tem avtomobilu so bili le bodi-gardi.

Nato se je pripeljal “Audi”, ki je bil okrašen s cvetjem, potem pa še več “Mercedes-ev”. Povorka je takoj odpeljala v podzemno parkirišče, pišejo “Vesti”. Zato se fotografiranje neveste nobenemu ni posrečilo. Kot so ugotavljali novinarji pri časopisu, je bilo veliko povabljencev iz Dnepropetrovska iz kjer izhaja tudi družina J. Timošenko nato pa še vozila z tablicami iz Odese.

Gostje so ob tem opazili tudi teto Lady J.  Antoninu Uljahinu, poslanca Alexandra Abdulovova ter nekdanjega namestnika Alexandra Ševčenka in njegovo ženo. Kot piše v tabloidu, goste je zabavala pevka Tina Karol. Več zvezd na poroki, kakor ne bi bilo.


Vir: http://tabloid.pravda.com.ua/lounge/549fc075c0684/

comments powered by Disqus