Situacija

 

Novice iz Ukrajine za Slovence

Predstavnica Ukrajine na “Miss Universe” – podpora ukrajinski vojski

ponedeljek, januar 26, 2015, 16:11

Harkovčanka Diana Garkuša bi še lahko zmagal na tekmovanju “Miss Universe 2015″, če ji ne bi zastavljali težka vprašanja, zato je zaradi živčnosti izgubila boj za prvo mesto.  Na ta način je dekle uspelo pritegniti pozornost glede odzivov na razmere v Ukrajini. O tem je govorila predsednica “Miss Universe” Ukrajina, žena ameriškega milijarderja Donalda Trumpa Aleksandra Ruffin (Nikolajenko). “Diana je odlično delovala in se je popolnoma pripravila na finale” Miss Universe “. Bila je že na robu zmage in lahko bi osvojila krono” Miss Universe “-2014, vendar pa je zaradi neizkušenosti in živčnosti slabo odgovorila na prvo vprašanje članov žirija.


Na drugo vprašanje, ki je bilo resno, se je zbrala in pokazala patriotizem. Bila je sposobna odgovoriti na vprašanje, ki je bilo na njeni ravni. Opozorila je mednarodno javnost na razmere v Ukrajini. Tudi druga spremljevalka “Miss Universe” – 2014 – je dober rezultat za nas Ukrajince. In mi smo ponosni na našo Diano in na našo državo, ki se nahaja v zelo kompleksnem in nestabilnem času. Za vse nas je to zmaga, ki smo si jo zaslužili. Zahvaljujemo se vsem, ki so nam pomagali pri pripravi. “- je dejala Aleksandra.  Spomnimo, Diani so dali takšno vprašanje: “Kakšen je največji prispevek, ki ga je dala njena država svetu?” Dekle pa je dejalo, da je najboljša stvar, ki bi jo lahko Ukrajina naredila za svet – da podpre vojsko in obnavi normalno življenje v državi. Že prej smo poročali, da je naslov “Miss Universe 2015″ je osvojila 22-letna predstavnica Kolumbije.

Vir:http://lady.obozrevatel.com/beauty/27438-ukrainka-na-konkurse-voprosov-miss-vselennaya-prizvala-podderzhivat-armiyu-ukrainyi.htm

comments powered by Disqus