Situacija

 

Novice iz Ukrajine za Slovence

Ruski mediji: Teroristi streljajo ukrajinske vojake iz stanovanjskih objektov

četrtek, oktober 2, 2014, 20:21

Na ruskem prvem kanlu so pokazali kako teroristi streljajo ukrajinske vojake iz stanovanjskih objektov. Gre za teroriste iz tako imenovane “DNR” (Donecka narodna republika), ki skozi okno hiše streljajo z raketometom. “Na zgornjem nadstropju je trenutno AGS – (avtomatski raketomet). Usmerjen je proti letališču. To je zato, ker je tam skoncentrirana ukrajinska vojska”, pravi Sergej Zenin, novinar Prvega kanala. Obenem eden izmed teroristov v kamero izraža velikansko ogorčenje, češ, zakaj ukrajinska vojska strelja na tem območju. Potem sta se novinar in terorist hitro skrila oz. sta se naglo spustila o po stopnicah, zaradi strahu pred napadom. “AGS bo sedaj moral ponovno spremeniti svoj ​​položaj, ker je mogoče, da pride “odgovor “- pravi Zenin.
491620

V tej hiši, iz katere se so streljali teroristi, še vedno stanujejo ljudje – v tem prisevku so pokazali, starejšo žensko, ki je dejala, da se nič ne boji tukaj živeti. (video posnetek)

Ukrajinska pravda

Fotoreportaža se nahaja tukaj: http://sprotyv.info/ru/news/5872-rossiyskie-terroristy-atakuyushchie-doneckiy-aeroport-dlya-gaagifoto?_utl_t=fb

 

comments powered by Disqus