Situacija

 

Novice iz Ukrajine za Slovence

Ruski vojaki so sodelovali na Maidanu v Kijevu

četrtek, september 4, 2014, 11:43

Ruski vojaki so bili pozimi, na Maidanu v Kijevu oblečeni v Berkutovce. (specialna enota policije nekdanjega predsednika Ukrajine V. Janukoviča – op. prevajalca).
Na fotografiji je mladi padalec iz Ruske federacije, ki je pred kratkim ostal brez obeh nog. To se je zgodilo v okviru boja za Donbas. Omenjenega so nato odpeljali v bolnišnico v Moskvo. Glej:

http://npubop.livejournal.com/2262654.html
Zdelo se je, da pri tej novici ni nič posebnega. Pa smo bili presenečeni. Zlasti tisti ki ne verjamejo, da se Putinovi vojaki (s polno paro) borijo v Donbasu? Ampak ne, to še ni vse! Vse bolj je zanimivo to, kar se morda zdi čudno na prvi pogled. Izkazalo se je,da se je omenjeni ruski vojak kar nekaj časa boril v Ukrajini, očitno od januarja 2014. Glej:
Российские военные зимой переодевались в Беркут на Майдане в Киеве - фото 2
http://npubop.livejournal.com/2263178.html

Za tiste, ki še zmeraj ne razumejo, tega tipa so fotografirali v obleki pripadnika ukrajinskega Berkuta. Mladi vojak je bil pozimi v Kijevu, spomladi pa na Krimu. Ali kdo verjame v to, da je to osamljeni primer? In zdaj si še enkrat lahko zastavite vprašanje: Kdo je postrelil vse ljudi oz. Nebeško stotnijo na Institutski ulici v Kijevu? Ali ima kdo še vedno pomisleke o ruskem sodelovanju pri tragedij na Maidanu?!

Vir: http://obozrevatel.com/blogs/68913-rossijskie-voennyie-zimoj-pereodevalis-v-berkut-na-majdane-v-kieve.htm

comments powered by Disqus