Situacija

 

Novice iz Ukrajine za Slovence

Sergej Marčenko: Ukana stoletja – “Soči-Krim 2014″

petek, april 10, 2015, 1:16

Pripraviti oborožene sile, katere koli države na svetu, v polno bojno pripravljenost je zelo težko, vendar je mogoče. Skriti ta proces od drugih držav, je povsem nemogoče. Voditelji vseh držav pa vedo, da so v februarju 2014, to naredile, oborožene sile Rusije.
Vključno s strateškimi jedrskimi silami je bila Rusija v polni bojni pripravljenosti. Ampak nobena država na svetu se na to ni odzvala. Dejstvo, da je danes kaj takega zgleda kot čista fikcija, vendar je kljub temu vse skupaj realno dejstvo. Da bi se izvedel ta neverjetni trik je bil organiziran najbolj priljubljen in najbolj ambiciozen načrt v zgodovini človeštva – ukana imenovana “Soči 2014″.
Tega dogodka se je udeležilo 88 držav! Pod krinko okrepljene varnostne zaščite predstavnikov 88 držav, je rusko vodstvo mobiliziralo oborožene sile (vključno s strateškimi jedrskimi silami). Vse skupaj so pripeljali v stanje polne bojne pripravljenosti. In ves svet je občudoval velikansko »očetovsko skrb« ruskega vodstva glede varnosti tako pomembnega dogodka. 23. februarja je ves svet občudoval zaključno prireditev v Sočiju in prav takrat se je začela izvajat ukana.
V Sevastopolu se je začela vstaja proti Ukrajini. 26. februarja so ruske posebne enote zasegle stavbo Vrhovnega sveta in Sveta ministrov na Krimu in v Simferopolu.  Nobeno prepričevanje in zastraševanje ni moglo ustrašiti te ljudi, ki so to delali. Lahko bi jih ustavili, če bi jih aretirali.
Vsi organizatorji ukane povezane s “Soči-Krimom 2014″ so na prostosti. In na enak način se bo začela nova prevara imenovana “Zmagovalna Parade – kopenski koridor na Krim” in začel se bo nov “dokumentarni” film “Mariupol. Koridor proti Krimu. “Rusija je na ta dogodek- ukano povabila 68 držav, vključno z vodjami OZN-a, UNESCO-a, Sveta Evrope in Evropske unije. Seveda, pod pretvezo okrepljene varnostne zaščito pomembnih gostov. Vključene bodo oborožene sile Rusije (vključno s strateškimi jedrskimi silami).
Vse bo treba v polni bojni pripravljenosti. Scenarij prevara je popolnoma podoben prevari povezani s Krimom, ampak prevara je zdaj še bolj očitna: v nasprotju s Sočijem, se bodo na tej najnovejši prevari osredotočiti na taktično in strateško orožje (rakete, 194 oklepnikov in 150 letal) ter 15 tisoč vojakov!  Če bo ponovljen scenarij iz Sočija  bo ves svet razmišljal o demonstraciji vojaške moči Rusije.
Ob istem času pa lahko redna ruska vojska zada močan udarec Ukrajini. In v nekaj dneh naredi kopenski koridor na Krim. In vsi spoštovani gostje, ki bodo v Moskvi postanejo talci, saj zaradi vojne, bo morala Rusija zapreti vse meje. Ali bo kdo upal bombardirati Moskvo s tako številnimi in uglednimi gosti – talci?
Rad bi poudaril dejstvo, da nisem osebno izumil nič novega, ampak samo opozarjam, da bi se lahko 9. maja  2015 ponovil scenarij »Soči-Krim«. O tem sem začel razmišljati, ko sem prebral članek Andreja Illarionova v LiveJournal-u (nekdanji svetovalec predsednika Rusije) . Prispevek se imenuje: “Priprave za veliko vojno?”
V tem članku je navedeno, da se bo letos poraba ruske armade podvojila! Malo zgodovine. To je natanko tako, kakor je napisano v Wikipediji. Gre za vojaško parado na Rdečem trgu, ki je bila 7. novembra, 1941:
“Ta parada v moči je bila pred velikimi  dogodki oz. velikimi vojaškimi operacijami. Bilo je zelo pomembno, da se dvigne morala vojske in celotne države. Svetu so morali pokazati, da se Moskva nikoli ne preda, in da morala vojske ni načeta. Velike vojaške enote so po koncu parade šle naravnost na fronto … ” Foto: www.severinform.ru Vir: http://www.twitlonger.com/show/n_1sllevn
Сергей МАРЧЕНКО: Лохотрон «Сочи-Крым 2014»

comments powered by Disqus