Situacija

 

Novice iz Ukrajine za Slovence

Udeležba Putina na G-20 je bila zanj zelo resen psiho-čustveni udarec

nedelja, november 16, 2014, 10:06

Kako so se Putina izogibali in prezrli ter ga opozorili da, ga v primerjavi z drugimi gosti štejejo za izobčenca. In to je dejstvo. To so počeli na tako očitnem in nesramen način, da je predsednik Ruske federacije zelo resno razmišljal, in tem so že govorili, da ne namerava ostati na uradnem zaključku vrha G-20.
Untitled-5
Ne gre samo za to, da velikemu ruskemu predsedniku niso hoteli podati roke. Potrudili so se, da ga čimbolj odmaknejo od tistih, ki  v svetu geopolitične pasjanse  nekaj pomenijo. Govorica Putinovega telesa je govorila o tem, da ni bil navdušen nad dogajanji. Bil je osamljen, zapuščen in nobenemu ni bil zanimiv.
Untitled-7

To je zelo jasno razvidno na slikah. Putinovi gibi vse to jasno razkrivajo: brezupnost in obup, žalost in razumevanje globine padca. Propadli so tudi poskusi, da bi prikril svoje nezadovoljstvo, kar zadeva odnos do njegove osebe. Putin se je pretvarjal, da je vse v redu. Ampak imitacija kašlja ali zehanje je jasen znak, da določena oseba poskuša skriti ali omiliti zategnjen odnos.
20813_900
To je v bistvu epska slika, ki v celoti pokaže nepripravljenost mednarodne skupnosti imeti opravka s predstavnikom “Velike” Rusije.
Untitled-7
Putinovo mesto na obrobju je bilo enako skozi ves dan. Kako je možno, da ni bil v centru pozornosti, nikjer in ves čas. Ne bo nič presenetilo, če bo danes Putin sedel na letalo in odletel.
Untitled-8
Vedeti je treba, da vodja Rusije ni navajen na tako resne pritiske. Sodeč po fotografijah, njegovo psiho-čustveno stanje je bilo že dokaj kritično. Samo so ostale še ene skrbi, kako bo reagiral človek, ki je bil tako resno ponižan in odmaknjen v oddaljenem kotu?  Zloi Odesit

Vir:http://inforesist.org/vizit-na-g-20-nanes-putinu-sereznyj-psixo-emocionalnyj-udar/

Untitled-9

comments powered by Disqus